Pelin Karahan, Tuğba Hanım ile Firikli Acur ve Kırmızı Biber Dolması tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Yarım dizi kuru acur Yarım dizi kuru biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı limon tuzu
İç harcı için;
2 su bardağı firik 1 su bardağı bulgur 300 gr kuzu kıyma 2 adet kuru soğan 2 yemek kaşığı biber salçası 3 diş sarımsak Yarım su bardağı ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı limon tuzu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.