Karalahana Sarması

Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 252. Bölümünde; Pelin Karahan, Leyla Eyüpoğlu ile Karalahana Sarması yapımını gösterdi.

Malzemeler;

  1. 2 bağ karalahana

İç Harcı İçin;

  1. 750 gr dana kuşbaşı et
  2. 1 su bardağı bulgur
  3. Yarım demet maydanoz
  4. 2 adet kuru soğan
  5. 2 yemek kaşığı biber salçası
  6. 1 çay bardağı zeytinyağı
  7. 1 tatlı kaşığı tuz
  8. 1 tatlı kaşığı pul biber
  9. 1 çay kaşığı karabiber

Tencerenin Tabanı İçin;

  1. 2-3 parça kemik

Üzeri İçin;

  1. 2 yemek kaşığı biber salçası
  2. 2 yemek kaşığı tereyağı
  3. Su