Pelin Karahan, Tuğba Hanım ile Çağla Yemeği ve Nohutlu Pilav tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
700 gr çağla 1 kg haşlanmış kuzu kuşbaşı et 2,5 su bardağı et suyu 2 su bardağı haşlanmış nohut Terbiyesi için; 750 gr süzme yoğurt 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için;
3 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 yemek kaşığı haspir 1 çay kaşığı karabiber
Pilavı için;
3 su bardağı pirinç 1 su bardağı haşlanmış nohut 6 su bardağı su Yarım su bardağı ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı tuz
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.