Pelin Karahan, Asuman Çetin ile birlikte Patlıcan Kapama tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
1 kg patlıcan 500 gr tavuk göğsü 3 su bardağı pirinç 3 çorba kaşığı kuş üzümü 50 gr bitkisel margarin 50 gr ayçiçek yağ 2 adet kapya biber 2 adet yeşil biber 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tarçın 1 çay kaşığı pul biber Yarım su bardağı sıcak su 1 paket dolmalık fıstık Patlıcanları kızartmak için; Alabildiği kadar ayçiçek yağ
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.