Hamuru için yumurtayı bir kaba kırın. Ardından suyu ve tuzu ekleyip karıştırın. Sonrasında ununu da ekleyip bir mantı hamuru yoğurun. Daha sonra yoğurduğunuz hamuru iki bezeye ayırın. Diğer tarafta iç harcı için, kıymayı kavurmaya başlayın. Kavrulmaya başlayan kıymaya, soğanları ufak ufak doğrayıp sıvı yağ ile birlikte ekledikten sonra hepsini birlikte kavurun. Sonrasında bulguru yıkayıp içerisine ekleyin. Hemen ardından baharatlarını ve tuzunu ekleyip altını kapatıp soğutun. Soğuyan iç harca son olarak maydanozu da doğrayarak ekleyin. 2 bezeye ayırdığınız hamuru tepsinin büyüklüğünde açın. Açtığınız hamurun birini tepsiye yerleştirip üzerine iç harcı yayın. Ardından diğer açtığınız hamuru da üzerine kapatıp üzerine sıvıyağ gezdirin. Daha sonra 180 derecede fırına vererek pişirin. Piştikten sonra fırından çıkarıp 1,5 bardak kadar sıcak su ekleyip ocakta haşlayın. Ardından üzerine yoğurtlu ve pul biberli bir sos yaparak servis edin.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.