Yarım kilo satır kıyma 2 adet kuru soğan Tuz Karabiber Pul biber
Sosu İçin; 2 yemek kaşığı domates salçası Su
Süslemek İçin;
Çeri domates Sivri biber
Kızartmak İçin;Sıvıyağ
Patatesleri soyup içlerini çıkarın. İç harcı için soğanları doğrayın. Bir tavaya sıvıyağ koyup doğranan soğanları ekleyin. Sonrasında kıymayı ekleyip kavurun. Üzerine tuz, karabiber, pul biberi ekleyip pişirin. Diğer tarafta içlerini çıkarttığınız patatesleri hafif kızartın. Kızaran patateslere yaptığınız iç harcı koyup tepsiye dizin. Domatesleri ortadan kesip biberlerle birlikte patateslerin üzerine koyun. Son olarak üzerine salçalı su yapıp dökerek, fırına verip 225 derece pişirin.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.