Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 123. Bölümünde; Pelin Karahan bugün; Nilgün Tatlı ile Damla Sakızlı Üsküdar Çöreği yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru İçin;
1 su bardağı süt
250 gr bitkisel margarin
1 paket kabartma tozu
2 adet damla sakızı
2 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tuz
aldığı kadar un
Tepsiyi Yağlamak İçin;
ayçiçek yağı
Üzeri İçin;
2 adet yumurta sarısı
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı susam
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.