Pelin Karahan, Hatice Venhar ile Dereotlu Çiçekl Poğaça tarifini gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru İçin;
2 çay bardağı ılık su
1 çay bardağı ılık süt
1 paket yaş maya
1 çay bardağı ayçiçek yağı
5 tatlı kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
yarım demet dereotu
aldığı kadar un
Domates Sosu İçin;
1 yemek kaşığı domates salçası
yarım çay bardağı su
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pul bier
1 çay kaşığı karabiber
Üzeri İçin;
1 adet yumurta sarısı
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet yeşilbiber
1 adet kırmızıbiber
100 gr sucuk
yarım çay bardağı dilimlenmiş yeşil zeytin
yarım çay bardağı dilimlenmiş siyah zeytin
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.