Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 204. Bölümünde; Pelin Karahan, Saadet Arıkan ile Milföylü Yufka Böreği yapımını gösterdi.
Malzemeler;
1 adet milföy hamuru
4 adet yufka
İçi İçin;
yarım demet maydanoz
500 gr beyaz peynir
1 tatlı kaşığı karabiber
Sosu İçin;
3 adet yumurta
2 su bardağı maden suyu 1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
Üzeri İçin;
1 yemek kaşığı çörek otu
1 yemek kaşığı susam
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.