Pelin Karahan, Ayşe Başpınar ile Etli El Açması Börek tarifini gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru İçin;
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı sirke
1 su bardağı sade soda 1 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
İç Harcı İçin;
yarım kg dana kuşbaşı et
1 adet kuru soğan
2 adet sivri biber
yarım çay bardağı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Tepsiyi Yağlamak İçin;
bitkisel margarin
Hamurları Yağlamak İçin;
ayçiçek yağı
Üzeri İçin;
1 adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.