Pelin Karahan, Özlem Narin ile Fincan Kapama tarifini gösterdi.
Malzemeler;
2 adet yufka
İç Harcı İçin;
200 gr kavurma
1,5 su bardağı garnitür
1 adet kuru soğan
yarım çay bardağı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 çay akşığı pul biber
Beşamel Sosu İçin;
2,5 su bardağı süt
2.5 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı bitkisel margarin
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tepsiyi Yağlamak İçin;
ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.