Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 239. Bölümünde; Pelin Karahan, İpek Altıntaş ile Kırmızı Bulgur Çanakları yapımını gösterdi.
Malzemeler;
3 adet haşlanmış patates 1 adet haşlanmış kırmızı pancar1 çay kaşığı tuz 2 su bardağı ince bulgur Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
Cacığı İçin;
4 adet çengelköy salatalığı 200 gr süzme yoğurt 1 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuzÜzeri İçin;Taze nanePul biber
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.