Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 241. Bölümünde; Pelin Karahan bugün; Oya Fındıklı ile kiraz yaprağı dolması yapımını gösterdi.
Malzemeler;
200-250 gr kiraz yaprağı
2 su bardağı dövülmüş yarma
yarım su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
Yoğurtlu Harcı İçin;
3 su bardağı yoğurt
3 yemek kaşığı un
1 adet yumurta
1 talı kaşığı erik ekşisi
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri İçin;
3 adet kuru soğan
1 su bardağı ayçiçek yağı
1 yemek kaşığı tereyağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.