Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 206. Bölümünde; Pelin Karahan bugün Beyhan Kadayıfçı ile "Havuç Mantısı" yapımını gösterdi.
Malzemeler;
7 ADET HAŞLANMIŞ HAVUÇ
1 ŞİŞE SODA
1,5 SU BARDAĞI UN
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YARIM ÇAY BARDAĞI AYÇİÇEK YAĞI
Sosu İçin;
1,5 SU BARDAĞI YOĞURT
1,5 SU BARDAĞI SÜZME YOĞURT
2 DİŞ SARIMSAK
1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER
1 ÇAY KAŞIĞI NANE
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.