Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 242. Bölümünde; Pelin Karahan, Arzu Devecioğlu ile Unlu-Renkli Börek yapımını gösterdi.
Malzemeler;
3 adet yufka
Ispanaklı Harcı İçin;
1 adet kuru soğan
200 gr ıspanak
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Kıymalı Harcı İçin;
200 gr dana kıyma
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı1
çay kaşığı tuz
Havuçlu Harcı İçin;
3 adet havuç
Peynirli Harcı İçin;
200 gr beyaz peynir
Sosu İçin;
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
3 yemek kaşığı un
1 su bardağı ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.