Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 210. Bölümünde; Pelin Karahan, Emine Demirci ile Leopar Poğaça yapımını gösterdi.
Malzemeler;
Hamuru için;
1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım su bardağı ayçiçek yağı 1 pakert kuru maya 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar un
Üzeri için;
Yarım su bardağı pirinç unu Yarım su bardağı su 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket kuru maya 1 çay kaşığı tuz
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.