Derin bir kapta un ve tuz karıştırılır. Su azar azar ilave edilerek kulak memesinden biraz daha sert bir hamur elde edilir. 15-20 dk üzerine nemli bir bez örtülerek dinlendirilir. Soğanlar yemeklik doğranır ve sıvı yağda hafif kavrulur. Üzerine rendelediğiniz patatesleri ekleyerek 10 dk birlikte kavrulur. Ocağı kapatmadan tuz , karabiber , pulbiber, kişniş ve ince doğranmış maydanozlar eklenir ve Ayrı bir tavada tereyağında yumurta pişirerek iç harcınıza ekleyin, karıştırın, soğumaya bırakın. Hamurdan yumurta büyüklüğün de bezeler alınır ve yuvarlanır. Her bir beze yemek tabağı büyüklüğünde açılır, 2 parça olacak şeklinde kesilir. malzememizden iki yemek kaşığı hamurun yarısına koyularak yayılır. Diğer parça üzerine kapatılarak kenarları bastırılır. Ve sac üzerinde (yada yapışmaz tava da ) her iki tarafıda pişirilerek sıcak servis yapılır. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.