Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 216. Bölümünde; Pelin Karahan, Sevinç Yılmaz ile güveçte patates kebabı yapımını gösterdi.
Malzemeler;
800 gr bebek patates 750 gr kuzu but eti 2 adet kuru soğan 2 adet yeşilbiber 1 adet kapya biber 1 adet domates 2 diş sarımsak 1 adet defne yaprağı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı bitkisel margarin 4 yemek kaşığı ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.