Pelin Karahan, Gülsüm Ateş ile Ciğer Yahnisi tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
700 gr dana ciğer eti 2 adet kırmızı soğan 2 adet kapya biber 2 adet yeşilbiber 2 adet domates 1 su bardağı su Yarım çay bardağı ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber
Pilavı için;
2 su bardağı pilavlık bulgur 2 adet kapya biber 2 adet yeşilbiber 2 adet domates 1 adet soğan 2 yemek kaşığı biber salçası 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 yemek kaşığı bitkisel margarin 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.