Düdüklü tenceremize etlerimizi ve yeterince su ekleyip pişirmeye bırakın. Önce; yağımızı tencerede kızdırıyoruz.Kızan yağımıza yemeklik doğranmış soğanımızı, sarımsağımızı ardından 1 kaşık domates salçamızı ve 1 tatlı kaşığı biber salçamızı ekliyoruz ve kavuruyoruz. Etlerimizi haşladığımız suyu ve etleri ekliyoruz. Kaynadıktan sonra İri iri doğradığımız kabaklarımızı koyup haşlıyoruz. Haşlanmış nohutları, haşlanmış mercimekleri , yarım limon suyu , tuz ekleyip bir taşım kaynatıp ocaktan alın. Başka bir tavada tereyağımızı eritiyoruz ve içinde 1 tutam nanemizi çeviriyoruz, yemeğimize ekliyoruz. Kabaklar yumuşayana kadar bir kaç taşım kaynatıyoruz ve kabaklama yemeğimiz hazır . Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.