Malzemeler
Hamur için maya, tuz, toz şeker, su ve un karıştırılır, mayalı bir hamur elde edilir.
İç harcı için sarımsak ve soğan doğranır.
Kavurmalar küçültülür.
Kavurma, sarımsak, soğan ve kıyılmış maydanozlar bir kaba alınır.
Karışımın üzerine kimyon, tuz, domates ve biber salçası dökülür.
Bol pul biber eklenir.
Zeytinyağı da eklenerek harç karıştırılır.
Mayalanan hamur açılmaya başlanır.
Açılan hamur ufak parçalara ayrılır, tekrar açılır ve hazırlanan harç eklenir.
Ay şeklinde kapatılır ve fazlalıklar kesilir.
Hazırlanan hitaplar yağlanmış fırın tepsisine dizilir. Fırında pişirilir.
Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.