Tavuk Kokoreç

Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 206. Bölümünde; Pelin Karahan bugün Beyhan Kadayıfçı ile "Tavuk kokoreç" yapımını gösterdi.

Malzemeler;

500 GR KUŞBAŞI TAVUK BUT ETİ

5-6 ADET LAVAŞ

2 ADET YEŞİL BİBER

1 ADET KAPYA BİBER

3 ADET DOMATES

1 TATLI KAŞIĞI BİBER SALÇASI

1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI

2 DİŞ SARIMSAK

3 YEMEK KAŞIĞI AYÇİÇEK YAĞI

1 TATLI KAŞIĞI TUZ

1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER

1 ÇAY KAŞIĞI NANE

1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK

1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER

1 ÇAY KAŞIĞI KİMYON

Cacığı İçin; 

2 ADET SALATALIK

5-6 DAL TAZE NANE

YARIM DEMET DEREOTU

2 SU BARDAĞI SÜZME YOĞURT

1 TATLI KAŞIĞI TUZ

1 ÇAY KAŞIĞI NANE

1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER