Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 206. Bölümünde; Pelin Karahan bugün Beyhan Kadayıfçı ile "Tavuk kokoreç" yapımını gösterdi.
Malzemeler;
500 GR KUŞBAŞI TAVUK BUT ETİ
5-6 ADET LAVAŞ
2 ADET YEŞİL BİBER
1 ADET KAPYA BİBER
3 ADET DOMATES
1 TATLI KAŞIĞI BİBER SALÇASI
1 TATLI KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
2 DİŞ SARIMSAK
3 YEMEK KAŞIĞI AYÇİÇEK YAĞI
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
1 ÇAY KAŞIĞI NANE
1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY KAŞIĞI PUL BİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KİMYON
Cacığı İçin;
2 ADET SALATALIK
5-6 DAL TAZE NANE
YARIM DEMET DEREOTU
2 SU BARDAĞI SÜZME YOĞURT
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.