Pelin Karahan, Nevin Batmaz ile Biber Çanağında Tavuk Sote yapımını gösterdi.
Malzemeler;
3 adet kırmızı dolmalık biber
3 adet dolmalık sarı biber
3 adet haşlanmış pataes
yarım çay bardağı süt
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz kırmızıbiber
İçi için;
750 gr kemiksiz tavuk pirzola
1 su bardağı kabuksuz badem
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 yemek kaşığı bitkisel margarin
Sosu için;
yarım çay bardağı tavuk suyu
1 paket krema
2 tatlı kaşığı köri
Üzeri için;
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Kızartmak için;
3 su bardağı ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.