Pelin Karahan, Sevde Kasaboğlu ile Parmak Kebabı tarifini gösterdi.
Malzemeler;
1 kg haşlanmış dana kuşbaşı et
2 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
4 adet yeşilbiber
4 adet kapya biber
4 adet patlıcan
4 adet kabak
4 adet patates
4 adet domates
4 adet havuç
1 yemek kaşığı biber salçası
1,5 su bardağı et suyu
4 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
Kızartmak İçin;
1 litre ayçiçek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.