1 yemek kaşığı biber salçaTuzKarabiber Sıvı yağı tencereye koyup Kuzu incikleri mühürleyelim. Kuzu inciklerinizi üzerine gelecek şekilde suyla kapatın. Bir tencerede sıvı yağında sırasıyla küçük küpler hainde doğranmış soğanı , yeşil biberleri, küp küp doğranmış domatesi , domates ve biber salçasını kavurun. Şehriyeleri, tuz, karabiber ve etsuyundan ilave edip pişirin. Hafif sulu ve tam pişmemiş şehriye pilavını tepsiye yayın ve İncikleri haşladığınız sudan çıkarıp pilavın üzerine koyun. Etsuyundan üzerine ekleyin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Ara ara mutlaka karıştırın. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.