Öncelikle şerbeti için, bir kaba şekeri suyu ve limon suyunu ekleyip kaynatın. Kaynadıktan sonra altını kapatıp soğutun.
Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Elif Aktaş oldu. Elif Aktaş, Nursel'in Mutfağı'nda, Van mutfağına özgü "Van Ketesi", "Kavurmalı Kabak Borani", "Eğdek Tatlısı" ve "Kürt Köftesi" hazırladı.
Bu sırada hamuru için, bütün malzemeleri bir kaba koyarak hamuru yoğurun. Yoğurduktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp rende üzerinde çay tabağı büyüklüğünde açın.
Sonrasında yine rendenin şeklini alabilmesi için rulo gibi sarın.
Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Elif Aktaş oldu. Elif Aktaş, Nursel'in Mutfağı'nda, Van mutfağına özgü "Van Ketesi", "Kavurmalı Kabak Borani", "Eğdek Tatlısı" ve "Kürt Köftesi" hazırladı.
Sardığınız hamurları kızgın yağa atarak kızartın.
Sonrasında soğuyan şerbete atıp 5 dk kadar beklettikten sonra servis edin.
Nursel Ergin'in bugünkü misafiri Elif Aktaş oldu. Elif Aktaş, Nursel'in Mutfağı'nda, Van mutfağına özgü "Van Ketesi", "Kavurmalı Kabak Borani", "Eğdek Tatlısı" ve "Kürt Köftesi" hazırladı.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.