Kemikli kaburga etleri içine 1 su bardağı kadar su dökülerek 5 dakika kaynatılır, kefi alınır.
Ardından güvece alınır, içine 1 su bardağı su konarak burada da 5 dakika haşlanır.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Canan Cantürk oldu Canan Cantürk, Erzincan mutfağına özgü “Kızartma”, “Kesme Kadayıf”, “Kanküllü Pilav” ve “Tarhana” yaptı
Salça etin suyuyla inceltilir, içine tuz, pul biber, karabiber katılırak karıştırılır.
Bu karışım güvece konur. Doğranmış patates ve biberler, soyulmuş arpacık soğan, sarımsaklar da katılarak pişmeye bırakılır.
Afiyet Olsun
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.