Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 231. Bölümünde; Pelin Karahan, Ecem Köroğlu ile Nohutlu ve Bezelyeli Karnabahar Salatası yapımını gösterdi.
Malzemeler;
1 adet küçük boy karnabahar Yarım demet taze soğan Yarım su bardağı haşlanmış nohut Yarım su bardağı haşlanmış bezelye Yarım su bardağı mısır 1 yemek kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı nar ekşisi Yarım limon suyu 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı pul biber
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.