Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 228. Bölümünde; Pelin Karahan, şef Alican Gürbüz ile Tel Şehriyeli Yahni ve Vişne yapımını gösterdi.
Malzemeler;
2 kilo kuzu but eti 2,5 su bardağı tel şehriye 250 gr arpacık soğan 4 adet mürdüm eriği 1-2 dal taze kekik Yarım demet maydanoz 2 su bardağı sıcak su 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı tereyağı
Yoğurt Sosu İçin;
2 su bardağı süzme yoğurt 1 diş sarımsak 1 adet lime limon 5-6 adet frenk soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.