Pelin Karahan, Yüksel Turan ile Bursa yöresinin lezzetlerinden Ciğer Sarma tarifini gösterdi.
Malzemeler;
3 adet kuzu gömleği
İç Pilavı için;
1 kg kuzu ciğeri 3 su bardağı pirinç 2 adet kuru soğan 3 su bardağı su 1 yemek kaşığı bitkisel margarin 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 tatlı kaşığı nane
Pişirmek için;
1 su bardağı ılık su
Sunumu için;
3 adet domates 5 adet yeşilbiber
Pelin Karahan, Yüksel Turan ile Bursa yöresinin lezzetlerinden Ciğer Sarma tarifini gösterdi.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.