Lezzetin adresi Nursel'in Evi'nde Ali Nazik tarifi 38 saniyede verildi.
500 gr ufak dogranmiş kuzu kuşbaşı
6 adet közlenmiş patlıcan
5 adet közlenmiş kırmızı biber
4 diş sarımsak
Taze kekik
Taze biberiye
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
YoğurtTuz
Süslemek için; Sarı biber
Çeri Domates
Taze Kekik
Isıttığımız az yağ eklediğimiz tenceremize kuşbaşı etleri koyup mühürleyin. Zeytinyağı ve tereyağı ekleyip suyunu salıp çekene kadar soteleyin. Etimizin üzerine taze kekik, taze biberiye , tuz ekleyip ocağı kapatın. Közlenmiş patlıcan ve közlenmiş kırmızı biberleri küp küp doğrayın. Sarımsakları dilimleyin. Yoğurt ve tuz da ekleyerek karıştırın. Sunum tabağına aldığınız patlıcanların üzerine etlerimizi koyup tavada hafif sotelediğiniz sarı biber, çeri domates ve kekikle süsleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.