Pelin Karahan bugün; Ayça Yolkolu Öksüz ile Barbunyalı Hamur Kesme Çorbası tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
2 su bardağı haşlanmış barbunya
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı ayçiçek yağı
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı kuru reyhan
Hamuru için;
2 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar su
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.