Tatar Mutfağından Elmalı

Keki için şekeri ve yumurtaları bir kaba koyup mikserle çırpın. 

Ardından unu,yağı kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip tekrar mikserle çırpın

.Diğer tarafta elmaları soyup iç kısımlarını aldıktan sonra halka halka doğrayın.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Feray Bayraktar oldu. Feray Bayraktar,Tatar mutfağına özgü lezzetlerden "Cantık", "Enginar Dolması", "Çayır Otlu Kuzu İncik" ve "Elmalı" yaptı.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Feray Bayraktar oldu. Feray Bayraktar,Tatar mutfağına özgü lezzetlerden "Cantık", "Enginar Dolması", "Çayır Otlu Kuzu İncik" ve "Elmalı" yaptı.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Feray Bayraktar oldu. Feray Bayraktar,Tatar mutfağına özgü lezzetlerden "Cantık", "Enginar Dolması", "Çayır Otlu Kuzu İncik" ve "Elmalı" yaptı.

 Dikdörtgen bir cam kabın içerisine iki sıra bisküvileri dizin. 

Daha sonra üzerine doğradığınız elmaları dizip cevizi serptikten sonra kek hamurunu da üzerine döküp iyice yayın.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Feray Bayraktar oldu. Feray Bayraktar,Tatar mutfağına özgü lezzetlerden "Cantık", "Enginar Dolması", "Çayır Otlu Kuzu İncik" ve "Elmalı" yaptı.

 Sonrasında 180 derecede fırına vererek pişirin.

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü misafiri Feray Bayraktar oldu. Feray Bayraktar,Tatar mutfağına özgü lezzetlerden "Cantık", "Enginar Dolması", "Çayır Otlu Kuzu İncik" ve "Elmalı" yaptı.

Afiyet olsun.