Kahramanmaraş Mutfağından Yoğurtlu Köfte

Bulguru geniş bir kaba koyarak çok az suyla ıslayın. 

Bulgurun kenarına kıymayı, tuzu ve salçayı ekleyip yoğurun. Daha sonra yavaş yavaş bulgurdan alarak hepsini birlikte yoğurmaya devam edin. 

Biraz yoğurduktan sonra yumurtaları ekleyip yoğurmaya devam edin. Hepsini iyice yoğurduktan sonra elinizle ufak parçalar koparıp misket büyüklüğünde köfteler yapın.  

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Nurcan Tekin oldu. Nurcan Tekin, Kahramanmaraş mutfağına özgü "Yoğurtlu Köfte", "Eli Böğründe", "Haşhaşlı Revani" ve "Cırgındiş" yaptı.

Daha sonra bu köfteleri haşlayın. 

Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Nurcan Tekin oldu. Nurcan Tekin, Kahramanmaraş mutfağına özgü "Yoğurtlu Köfte", "Eli Böğründe", "Haşhaşlı Revani" ve "Cırgındiş" yaptı.

Haşlandıktan sonra biraz soğutup üzerine sarımsaklı yoğurdunu dökün. 

Sonrasında tereyağında pul biber ve nane yakıp üzerine dökerek servis edin.

Afiyet olsun.