Havuçlu, patatesli, kıymalı ve ıspanaklı olmak üzere dört farklı harç hazırlanır.
Yufkalar yağlanarak hazırlanan harçlar ayrı ayrı içlerine doldurulup sarılır.
Ardından başka bir yufkada diğer yufkalar birleştirilir.
Sarılıp ikiye kesilir.
Buzlukta bekletilir.
Üzerine yağ sürülür.
Dilimlenerek yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.
Fırında pişirilir.
Çıktıktan sonra servis tabağına alınır.
Afiyet olsun.
Malzemeler
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.