Sarısı harçla birleştirilir, arkasından su dökülür, çırpıldıktan sonra un ve nişasta eklenir.
Aklar çırpıldıktan sonra kek harcına eklenip çırpılır.
Hamur ikiye ayrılıp bir tarafa tarçın eklenir.
12 kat farklı farklı kat yapılır, her kat en fazla beş dakika kadar pişirilir.
Karameli için şeker eritilir ve yağlı kağıt dolanmış kavanoz yardımıyla silindir yapılır.
Üzeri pudra şekeri ve fındıkla süslenir. Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.