Pişmeyen pastanın tabanı için yulaflı bisküviler ve yer fıstığı ayrı ayrı rondodan geçirililerek karıştırılır.
Kalıba döküldükten sonra üzerine eritilmiş tereyağı dökülür ve pekmezle harmanlanır.
Düzleşmesi için üzerine baskı uygulanıp sıkılaştırılır.
Muhallebisi için süt, irmik, toz şeker ocakta pişirilir, ardından hindistan cevizi eklenerek karıştırılır.
Dolapta bekletilen tabanın üzerine muhallebisi dökülür.
Benmari usulü eritilmiş çikolata üzerine dökülerek soğutulur, ardından çilek ve antep fıstığı ile dilenen şekilde süslenir.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.