Arasına eritilmiş soğumuş tereyağı dökülerek üst üste konur.
Dolaba atılır.
Soğan ve bal kabağı küçük küçük doğranır.
Dolapta bekletilen hamur açılmaya başlanır.
Soğan, bal kabağı, kıyma, tuz ve karabiber yoğrularak harç oluşturulur.
Açılan hamur yağlanarak rulo yapılır.
Rulodan parçalar kesilerek üstüne bastırılır içine harç yerleştirilir ve kapatılır.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.
180 derecelik fırına atılır.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.