Hamuru için un ve tuzu bir kaba koyup suyunuda ekleyip kulak memesi kıvamında yoğurun.
Yoğurduğunuz hamuru bezelere ayırın.
Sonrasında hamurları açın.
Açtığınız hamurları saca koyarak pişirin
Pişirdiğiniz yufkaları elinizle parçalayın. Bu sırada pekmezi ve suyu tencereye koyarak kaynatın. Tereyağını ayrı bir tencereye koyarak eritin. Eridikten sonra üzerine parçaladığınız yufkaları ekleyin ve karıştırın. Cevizleri ufaltıp üzerine ekleyin
Kaynayan sıcak pekmezi de ekleyip pişirin.
Afiyet Olsın
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.