Pizzanın hamuru için maya, yumurta, sıvı yağ, toz şeker, süt karıştırılır, ardından un eklenerek yoğrulur.
Hazırlanan hamur mayalanması için beklenir.
İçi için kaşar rendelenir, diğer malzemeler doğranır.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Seda Erbaş oldu. Seda Erbaş, İzmir’den çay saati menüsüne özgü “Magma Pasta”, “Mini Pizza”, “Şeftali Kurabiye” ve “Patates Çanağında Omlet” hazırladı.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Seda Erbaş oldu. Seda Erbaş, İzmir’den çay saati menüsüne özgü “Magma Pasta”, “Mini Pizza”, “Şeftali Kurabiye” ve “Patates Çanağında Omlet” hazırladı.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Seda Erbaş oldu. Seda Erbaş, İzmir’den çay saati menüsüne özgü “Magma Pasta”, “Mini Pizza”, “Şeftali Kurabiye” ve “Patates Çanağında Omlet” hazırladı.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Seda Erbaş oldu. Seda Erbaş, İzmir’den çay saati menüsüne özgü “Magma Pasta”, “Mini Pizza”, “Şeftali Kurabiye” ve “Patates Çanağında Omlet” hazırladı.
Sosu için domates salçası, reyhan, kekik, sıvı yağ ve su karıştırılır.
Zemin yağlanarak hamur açılır.
Kase yardımıyla yuvarlak hamurlar oluşturulur.
Salçalı sos sürülerek fırına atılır.
180 derecede pişirilir.
Fırından çıkan hamurlara rendelenmiş kaşarlar konur, ardından karıştırılmış malzemeler eklenir. .
Hazırlanan pizzalar tekrar fırına atılır
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.