Nursel Ergin, konuğu Tenzile Telli ile birbirinden lezzetli ve farklı Osmanlı Mutfağı tarifleri yapıyor. Tenzile Telli, 15.yüzyılda Osmanlı Mutfağının en önemli yemeklerinden biri olan “Terkib-i Çeşiddiye”; Fatih Sultan Mehmet’in sofrasının en meşhur yemeklerinden “Kavun Dolması”; 500 yıla yakın geçmişi olan “Fatih Sarması” ve Osmanlı döneminde sarayda en çok sevilen ve padişahların sürekli olarak içtiği, o dönemlerde 40 farklı baharatla yapılan “Demirhindi Şerbeti” yaptı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.