Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 219. Bölümünde bugün; Pelin Karahan, Serpil Şalt ile Maş fasulyeli ay çekirdekli salata yapımını gösterdi.
Malzemeler;
100 gr haşlanmış maş fasulyesi
Yarım demet taze soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
3 adet közlenmiş kapya biber
1 çay bardağı çekirdek içi
1 çay bardağı ceviz içi
8-9 adet kornişon turşu
3 yemek kaşığı nar ekşisi
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
1 tatlı kaşığı sumak
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.