Pelin Karahan'la Nefis Tarifler 225. Bölümünde; Pelin Karahan bugün; Saniye Karataş ile şiveydiz çorbası yapımını gösterdi.
Malzemeler;
600 gr kuşbaşı dana eti1 demet yeşilsoğan1 su bardağı haşlanmış nohut1 tatlı kaşığı tuz
Terbiyesi için;
2 su bardağı süzme yoğurt1 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Üzeri için;
1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı ayçiçek yağı1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı nane
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.