Pelin Karahan annesi Nural Koçyiğit ile birlikte Etli Lebeni Çorbası tarifi yapımını gösterdi.
ETLİ LEBENİ ÇORBASI MALZEMELER;
250 gr yağlı kuzu kuşbaşıYarım su bardağı nohutYarım su bardağı yarma1 kg yoğurt1 adet yumurta2 yemek kaşığı un1 tatlı kaşığı tuz1.5 lt su
Sosu için;1 yemek kaşığı bitkisel margarin1 yemek kaşığı kırmızı pul biber1 yemek kaşığı nane2 yemek kaşığı ayçiçek yağ
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.