Pelin Karahan'la Nefis Tarifler'in 196. Bölümünde; Pelin Karahan Mürüvvet Reisoğlu ile yufkalı fıstıklı çiçek revani yapımını gösterdi.
Malzemeler;
8 adet baklava yufkası
2 adet yumurta
yarım su bardağı toz şeker
4 yemek kaşığı ayçiçek yağı
yarım paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı un
yarım su bardağı toz Antep Fıstığı
yarım su bardağı dövülmüş ceviz içi
Şerbeti için;
2.5 su bardağı toz şeker
2.5 su bardağı su
2-3 damla limon suyu
Aralarını ve Üzerini Yağlamak için;
2 yemek kaşığı tereyağı
yarım çay bardağı ayçiöek yağı
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.