Dondurma külahının sivri kısmını kesin(videodaki gibi) düz zeminde durabilecek şekilde. Yulaflı bisküvinin üzerine çikolata kreması sürün ve külahımızı oturtun. Fincan şekline gelen külahımızın ağız kısmını çikolata sosuna ve pasta süsüne batırın. Buzdolabında bekletin. Karıştırma kabında krem şanti, Türk kahvesi, sütü kıvam alana kadar çırpın. Labne peyniri, karamel sos ekleyip çırpmaya devam edin. Buzdolabında bekletin. Hazırladığınız kremayı külahlara paylaştırın ve üzerini kaplayan kao ile süsleyip servis edebilirsiniz.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.