Nursel Ergin mutfaktaki konuğu ile Turşu Kavurması tarifini 32 saniyede verdi
Malzemeler:
1,5 kg fasulye turşusu
2 adet kuru soğan
6 adet acı biber
1 yemek kaşığı tereyağı
Sıvıyağ
Pul biber
Tuz
Turşu suyu
Fasulye turşusu, soğan ve biber doğranır. Tereyağında soğan ve biber rengi dönene kadar kavrulur. Fasulye turşusu eklenir, pul biber ve tuz da ilave edilerek tencerenin ağzı açık olarak pişirilir. Afiyet olsun.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.