Nursel'in Evi'nde günün konuğu Fatoş Yağcı sizler için ev yapımı iskender tarifinin yapımını gösterdi.
Malzemeler;
700 gr bütün dana antrikot
4 adet tırnaklı pide
2 yemek kaşığı sıvıyağ
Karabiber
Pulbiber
Kekik
Tuz
Sosu için;
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Sunum;
Yeşil biber
Domates
Kuru soğan
Dana antrikotu geceden buzdolabının dondurucusunda bekletin ve çıkardıktan yarım saat sonra incecik dilimleyin. Sıvıyağ eklediğiniz tavanızda kızartın. Karabiber, pulbiber, tuz, ve kekik ekleyip karıştırın ve ocaktan alın.
Sosu için; sıvıyağ eklediğiniz tavanıza domates ve biber salçalarını, su ekleyip pişirin.
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.