Nursel Ergin'in mutfaktaki konuğu Sercan Direk ise “Tavşanlama” ve “Beli Bağlı” yemeklerinin nasıl yapıldığını izleyiciler ile paylaştı.
Malzemeler;
3 adet tavuk butu
Tavuğu haşlamak için;
1 muskat rendesi
1 adet kuru soğan
Hamuru için;
2 su bardağı un 1 su bardağı süt
1 tutam tuz
Pilavı için;
3 su bardağı bulgur
6 su bardağı tavuk suyu
1 yemek kaşığı tereyağı
Üzeri için;
2 yemek kaşığı tereyağı
2 diş sarımsak
Tuz
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.