Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 463. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 463. Bölümünde; Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin abileri Veli Bacak ve İsmail Bacak ile eniştesi Hüsnü Kır, Yılmaz Kılınç cinayeti hakkında yeniden ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındılar.

31 gündür haber alınamayan İlknur Asgın’ın annesi Nuray Asgın, Vazgeçme’ye başvurdu. Çaresiz anne damadı Cesur Dalak’ın kızını pazarladığı ve kızının başına bir şey getirmiş olabileceğini söyledi. İlknur'un kocası Cesur'un ablası Sevgi canlı yayına bağlandı. Sevgi, Cesur ve kayıp yenge Funda ile ilgili iddiaları yalanladı.

16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Halil Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Ailenin şüphelendiği Ramazan'ın abisi ve aynı zamanda ailenin damadı Durmuş ile Gamze'nin ablası Fatma stüdyoya geldi. Durmuş'un taşınabilir internetinin cinayet gecesi Sakallıoğlu ailesinin evinin yakından sinyal vermiş olması şüpheleri Durmuş ve Fatma üzerine çevirdi.

Vazgeçme 2021-2022 yayın sezonunun son programını yaptı. Sezon boyunca Vazgeçme'de neler yaşandığı ekranlara geldi. Didem Arslan Yılmaz, program ekibine ve seyircilerine teşekkür etti.

ÖNE ÇIKANLAR